Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που δόθηκε για ρίψει πυροβολισμών στον αέρα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:45 το βράδυ, όταν ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί από όχημα που αναχωρούσε από τον χώρο στάθμευσης συγκεκριμένης καφετέριας στην Τριμίκλινη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού και από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται 44χρονος στο επεισόδιο.

Από μαρτυρίες διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος ήταν μόνος του εντός του οχήματος, όπου έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, ο 44χρονος συνελήφθη, ενώ μετά από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE