Αρνητές του εμβολίου «μπούκαραν» στις εγκαταστάσεις βρετανικών τηλεοπτικών καναλιών

Αρνητές του εμβολίου «μπούκαραν» στις εγκαταστάσεις βρετανικών τηλεοπτικών καναλιών

Περίπου 200 αρνητές του εμβολίου κατά της COVID-19 στο Λονδίνο εισέβαλαν νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ITN, της βρετανικής εταιρείας που παράγει το πρόγραμμα των καναλιών ITV και Channel 4.

Επρόκειτο για διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο King’s Cross, συγκοινωνιακό κόμβο της βρετανικής πρωτεύουσας, για να διαμαρτυρηθούν για τα «διαβατήρια εμβολιασμού».

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αστυνομικούς να προσπαθούν να απωθήσουν διαδηλωτές, ένας εκ των οποίων φώναζε «έρχονται για τα παιδιά μας».

Άλλοι έβριζαν τον γνωστό βετεράνο δημοσιογράφο και παρουσιαστή δελτίων ειδήσεων του Channel 4 Τζον Σνόου ενώ εισερχόταν στις εγκαταστάσεις.

Το προσωπικό των δύο καναλιών, καθώς και του δελτίου ειδήσεων του Channel 5 που χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις, κλήθηκε είτε να παραμείνει στο κτίριο είτε να μην εισέλθει σε αυτό ενόσω η αστυνομία προσπαθούσε να απομακρύνει τους εισβολείς.

Φεύγοντας οι αρνητές του εμβολίου είπαν ότι παρέδωσε λίστα αιτημάτων στην ITN με διορία μίας εβδομάδας για την ικανοποίησή τους, ειδάλλως η διαμαρτυρία θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE