Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Στόχος εμπρηστών έγινε όχημα στη Λεμεσό.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από πληροφορία που έλαβαν για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ζακακίου.

Το όχημα ανήκε σε 44χρονη γυναίκα και ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, ενώ να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια βρισκόταν σε διακοπές.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE