Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Στόχος εμπρηστών έγινε όχημα στη Λεμεσό.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από πληροφορία που έλαβαν για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ζακακίου.

Το όχημα ανήκε σε 44χρονη γυναίκα και ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, ενώ να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια βρισκόταν σε διακοπές.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE