Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Στόχος εμπρηστών έγινε όχημα στη Λεμεσό.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από πληροφορία που έλαβαν για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ζακακίου.

Το όχημα ανήκε σε 44χρονη γυναίκα και ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, ενώ να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια βρισκόταν σε διακοπές.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.