Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Απουσίαζε για διακοπές και έκαψαν το όχημα 44χρονης στη Λεμεσό

Στόχος εμπρηστών έγινε όχημα στη Λεμεσό.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από πληροφορία που έλαβαν για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Ζακακίου.

Το όχημα ανήκε σε 44χρονη γυναίκα και ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, ενώ να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια βρισκόταν σε διακοπές.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE