Παίκτρια του 'Power of Love' παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Παίκτρια του 'Power of Love' παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Την Έλενα Πολυχρονοπούλου τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Power of Love». Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να βρει τον έρωτα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι της αγάπης, τον βρήκε ωστόσο έξω από αυτό.

H Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει προχωρήσει πλέον στην προσωπική της ζωή και μάλιστα σύντομα αναμένεται να παντρευτεί. Η ίδια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και είπε το μεγάλο «ναι».

Μάλιστα έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της πρόσφερε ο σύντροφός της.Θυμίζουμε πως η Έλενα Πολυχρονοπούλου κατά τη διάρκεια του Power of Love, είχε σχέση με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν όσο ήταν ακόμη στο σπίτι της αγάπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE