Σήμανε συναγερμός: Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στη Λεμεσό - Ζημιές στην είσοδο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στην περιοχή της Λινόπετρας, στη Λεμεσό, σημειώθηκαν γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης.

H Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει προχωρήσει πλέον στην προσωπική της ζωή και μάλιστα σύντομα αναμένεται να παντρευτεί. Η ίδια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και είπε το μεγάλο «ναι».
Μάλιστα έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της πρόσφερε ο σύντροφός της.Θυμίζουμε πως η Έλενα Πολυχρονοπούλου κατά τη διάρκεια του Power of Love, είχε σχέση με τον Φίλιππο Αρβανίτη. Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν όσο ήταν ακόμη στο σπίτι της αγάπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




