ΚΥΠΡΟΣ

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας – Τα σημεία που επηρεάζονται

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε Αραδίππου και Λιβάδια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 30/8/2021 - 3/9/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00,θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους:

(α) 30/8/2021 - 1/9/2021: Σε τμήματα της οδού Αγίας Σοφίας στην Αραδίππου, και

(β) 2/9/2021 - 3/9/2021: Σε τμήματα της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λιβάδια, από τη συμβολή με την οδό Ελευσίνας έως το Β’ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λιβαδιών

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στα πιο πάνω τμήματα θα κλείνει η μια λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας -Λεμεσού στον κόμβο Πέρα Χωρίου Νήσου - Κοτσιάτη

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιώνκαι Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 31/8/2021 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού στον κόμβο Πέρα Χωρίου Νήσου - Κοτσιάτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος και η είσοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς και από το Πέρα Χωρίο Νήσου θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση στην Κύπρο; Οι αλλαγές που έρχονται και οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία

Εδώ θα βρεις το χάρτη με όλα τα σημεία με σταθερές κάμερες στην Κύπρο - Λεπτομέρειες

Συνεχάρη τον Φειδία για την εκλογή του ο Έλον Μάσκ «Συγχαρητήρια» - Δείτε βίντεο

Ημικρανία με αύρα: Καινοτόμος έρευνα εντοπίζει πρωτεΐνες που οδηγούν σε υποσχόμενες θεραπείεςΥπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Υπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα, ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε η Κύπρος να πάψει να αποτελεί το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που τελεί υπό καθεστώς κατοχής, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός την Παρασκευή σε ομιλία του σε αντικατοχική εκδήλωση της Πολιτιστικής Κίνησης Ξυλοτύμπου για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top