Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν στην αποχώρηση Αφγανών και μετά τις 31 Αυγούστου

Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν στην αποχώρηση Αφγανών και μετά τις 31 Αυγούστου

Οι Ταλιμπάν αποδέχτηκαν ότι οι Αφγανοί θα μπορούν να φύγουν από τη χώρα τους και μετά την οριστική αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών, στις 31 Αυγούστου, υποστηρίζει ένας Γερμανός διπλωμάτης, ο οποίος διαπραγματεύεται μαζί τους, έπειτα από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους τους στο Κατάρ.

 
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, ο Σερ Αμπάς Στανεκζάι, «με διαβεβαίωσε ότι οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου», έγραψε στο Twitter ο Μάρκους Πότσελ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE