Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν στην αποχώρηση Αφγανών και μετά τις 31 Αυγούστου

Οι Ταλιμπάν συμφώνησαν στην αποχώρηση Αφγανών και μετά τις 31 Αυγούστου

Οι Ταλιμπάν αποδέχτηκαν ότι οι Αφγανοί θα μπορούν να φύγουν από τη χώρα τους και μετά την οριστική αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών, στις 31 Αυγούστου, υποστηρίζει ένας Γερμανός διπλωμάτης, ο οποίος διαπραγματεύεται μαζί τους, έπειτα από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους τους στο Κατάρ.

 
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, ο Σερ Αμπάς Στανεκζάι, «με διαβεβαίωσε ότι οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου», έγραψε στο Twitter ο Μάρκους Πότσελ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE