Οι διακοπές του μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ και το μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι διακοπές του μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ και το μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν από 2 χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ενώσει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σαν μία γροθιά, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Βοστόνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Έκτοτε όλα πάνε καλύτερα για τον μικρό ήρωα, καθώς η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης.

Μάλιστα φέτος πήγε και διακοπές στην Βόρεια Εύβοια στις αρχές του καλοκαιριού.

Η οικογένειά του, ανήμερα του 15αύγουστου, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τότε, στον λογαριασμό της στο Facebook, προκειμένου να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της περιοχής.

«Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολυ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE