ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βγήκαν για έλεγχο και άρχισαν οι καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά - Πρωτιά στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Βγήκαν για έλεγχο και άρχισαν οι καταγγελίες σε πολίτες και υποστατικά - Πρωτιά στη Λεμεσό

Στην καταγγελία 22 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.319 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία, διενεργήθηκαν 1.174 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό 185 με 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λάρνακα 564 με 3 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Πάφο 357 με 2 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη, στην Αμμόχωστο έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 731 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 146 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 156 και 6 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.