«Επιτέλους μετά από καιρό κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι» - Ο λόγος που πολίτες είπαν ευχαριστώ στην Αστυνομία – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Επιτέλους μετά από καιρό κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι» - Ο λόγος που πολίτες είπαν ευχαριστώ στην Αστυνομία – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Αστυνομία και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, απέστειλε πρόσφατα ομάδα πολιτών.

Η ομάδα πολιτών, ευχαρίστησε την ΑΔΕ Λεμεσού, για την δράση της, με τροχονομικούς ελέγχους, στις περιοχές του Εναερίου αλλά και της Παραλιακής περιοχής, όπου παρατηρείται το φαινόμενο της οχληρίας.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και μείωσης των θανατηφόρων αλλά και των σοβαρών δυστυχημάτων, έχει εκπονηθεί σχέδιο δράσης, με εβδομαδιαίους στοχευμένους ελέγχους, τόσο στην περιοχή του Εναερίου, όσο και αυτό της Παραλιακής περιοχής.

Αυτούσια η ευχαριστήρια επιστολή των πολιτών:

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "1 "Τμήμα και00 Ημερομηνία: Πέμη Θέμα: Ενοερη THE ORGANIZATION. DO NOT CAUTION: THIS EMAIL IGINATED FROM OUTSIDE INKS OR OPEN ATTACHMENTS UNLESS YOU RECOGNIZE THE SENDER AND KNOW THE CONTENT IS SAFE. Εκ μέρους αριθμού ιδιοκτητών και ιστήσουμε την στάθμευσης άνθρωποι Σας ευχαριστούμε. του εναεριου θα θέλαμε να μερικά βραδια έχει περιπολικό στον Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό κοιμηθήκαμε σαν Ελπίζω αυτή κίνηση γίνει μοχλός για να κανει κάτι και 。 δημος Λεμεσου που έχει αμεση αρμοδιότητα περιοχής. Με εκτίμηση Κύριε δήμαρχε αναμένουμε εμείς οι κάτοικοι τις ενέργειες σας Στάλθηκε"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE