«Επιτέλους μετά από καιρό κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι» - Ο λόγος που πολίτες είπαν ευχαριστώ στην Αστυνομία – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Επιτέλους μετά από καιρό κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι» - Ο λόγος που πολίτες είπαν ευχαριστώ στην Αστυνομία – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Αστυνομία και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, απέστειλε πρόσφατα ομάδα πολιτών.

Η ομάδα πολιτών, ευχαρίστησε την ΑΔΕ Λεμεσού, για την δράση της, με τροχονομικούς ελέγχους, στις περιοχές του Εναερίου αλλά και της Παραλιακής περιοχής, όπου παρατηρείται το φαινόμενο της οχληρίας.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και μείωσης των θανατηφόρων αλλά και των σοβαρών δυστυχημάτων, έχει εκπονηθεί σχέδιο δράσης, με εβδομαδιαίους στοχευμένους ελέγχους, τόσο στην περιοχή του Εναερίου, όσο και αυτό της Παραλιακής περιοχής.

Αυτούσια η ευχαριστήρια επιστολή των πολιτών:

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "1 "Τμήμα και00 Ημερομηνία: Πέμη Θέμα: Ενοερη THE ORGANIZATION. DO NOT CAUTION: THIS EMAIL IGINATED FROM OUTSIDE INKS OR OPEN ATTACHMENTS UNLESS YOU RECOGNIZE THE SENDER AND KNOW THE CONTENT IS SAFE. Εκ μέρους αριθμού ιδιοκτητών και ιστήσουμε την στάθμευσης άνθρωποι Σας ευχαριστούμε. του εναεριου θα θέλαμε να μερικά βραδια έχει περιπολικό στον Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό κοιμηθήκαμε σαν Ελπίζω αυτή κίνηση γίνει μοχλός για να κανει κάτι και 。 δημος Λεμεσου που έχει αμεση αρμοδιότητα περιοχής. Με εκτίμηση Κύριε δήμαρχε αναμένουμε εμείς οι κάτοικοι τις ενέργειες σας Στάλθηκε"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE