Χανιά: Κακοποίηση 19χρονου με νοητική υστέρηση - Κατηγορίες και σε δύο ιερείς

Χανιά: Κακοποίηση 19χρονου με νοητική υστέρηση - Κατηγορίες και σε δύο ιερείς

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση κακοποίησης 19χρονου με νοητική υστέρηση από τα Χανιά, που είδε το «φως» της δημοσιότητας στα τέλη του Ιουλίου.

Αρχικά, έγινε γνωστό πως στην υπόθεση εμπλέκονταν ο πατέρας του και ένας φίλος του, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως εμπλέκονταν και άλλα άτομα: δύο ιερείς, εκ των οποίων ο ένας συγγενής του 19χρονου, και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη παρακράτηση του 19χρονου την ημέρα που είχε εξαφανιστεί, κακοποίηση και βιαιοπραγία εις βάρος του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση ανάθεσης της κηδεμονίας του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, εκείνος ήταν κλειδωμένος σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορουμένων.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE