Χανιά: Κακοποίηση 19χρονου με νοητική υστέρηση - Κατηγορίες και σε δύο ιερείς

Χανιά: Κακοποίηση 19χρονου με νοητική υστέρηση - Κατηγορίες και σε δύο ιερείς

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση κακοποίησης 19χρονου με νοητική υστέρηση από τα Χανιά, που είδε το «φως» της δημοσιότητας στα τέλη του Ιουλίου.

Αρχικά, έγινε γνωστό πως στην υπόθεση εμπλέκονταν ο πατέρας του και ένας φίλος του, ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως εμπλέκονταν και άλλα άτομα: δύο ιερείς, εκ των οποίων ο ένας συγγενής του 19χρονου, και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη παρακράτηση του 19χρονου την ημέρα που είχε εξαφανιστεί, κακοποίηση και βιαιοπραγία εις βάρος του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ημέρα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση ανάθεσης της κηδεμονίας του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, εκείνος ήταν κλειδωμένος σε αποθήκη ενός εκ των κατηγορουμένων.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE