Υπέκυψε στα τραύματά του 12χρονος Παλαιστίνιος που είχε τραυματιστεί πριν από μια εβδομάδα στη Γάζα

Υπέκυψε στα τραύματά του 12χρονος Παλαιστίνιος που είχε τραυματιστεί πριν από μια εβδομάδα στη Γάζα

Ένας 12χρονος Παλαιστίνιος υπέκυψε στα τραύματά του από σφαίρες που είχε υποστεί στη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινούς στρατιώτες, οι οποίοι πριν από μια εβδομάδα είχαν ανοίξει πυρ στο σύνορο με τη Γάζα, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα-- μετά τον θάνατο από σφαίρες ενός μέλους της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, των Ταξιαρχιών Κασάμ, την Τετάρτη--σε συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις.

Άλλοι 39 Παλαιστίνιοι και ένας ισραηλινός αξιωματικός της συνοριακής αστυνομίας τραυματίστηκαν κατά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν στη διάρκεια μιας ογκώδους διαδήλωσης Παλαιστινίων πριν από μια εβδομάδα.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο στρατός άνοιξε πυρ για να διαλύσει τους Παλαιστίνιους που είχαν συγκεντρωθεί κατά μήκος του συνοριακού φράκτη και εκτόξευαν εναντίον τους αντικείμενα. Το Ισραήλ απάντησε επίσης με επιθέσεις εναντίον στόχων στην διοικούμενη από την Χαμάς Λωρίδα της Γάζας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ζητώντας την επαναφορά στην ατζέντα της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ, αλλά και ενημέρωση για τις μέχρι τώρα προτάσεις και τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του POLITICO, που είδε το κείμενο της επιστολής.

BEST OF TOTHEMAONLINE