ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 213 νέα κρούσματα το Σάββατο (28/08) - Δυστυχώς άλλος ένας θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 213 νέα κρούσματα το Σάββατο (28/08) - Δυστυχώς άλλος ένας θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 28 Αυγούστου 2021:

- Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 497.

- 152 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 59 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 82,9% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 14 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 47,722 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 213 (ποσοστό θετικότητας: 0,45%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 113,069.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE