Αύριο το τελευταίο αντίο στην Χριστίνα - 'Ένας ακόμη άγγελος φτερουγίζει και θα μας βλέπει από ψηλά '

Αύριο το τελευταίο αντίο στην Χριστίνα - 'Ένας ακόμη άγγελος φτερουγίζει και θα μας βλέπει από ψηλά '

Οικογένεια, φίλοι συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χριστίνα τους την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Η Χριστίνα Δρουσιώτη η οποία έφυγε απο τη ζωή μετά απο μάχη με ασθένεια, σκόρπισε θλίψη ενώ πίσω της άφησε το χαμόγελο της που πάντα θα θυμούνται όσοι την γνώρισαν.

Η αδερφή της και όσοι την αγαπούσαν ανέβασαν στα social media , στοιχεία και λεπτομέρειες για την τελετή της κηδείας της 29χρονης Χριστίνας.

 

Ένας ακόμη άγγελος φτερουγίζει και θα μας βλέπει από ψηλά !!!
Το χαμόγελο σου… Χριστίνα μου, σαν ηλιαχτίδα θα έρχεται και θα μας διαπερνά !!!
Ένας άγγελος ήσουν και ένας άγγελος θα παραμείνεις για πάντα στις καρδιές όλων που σε γνώρισαν...
Η Χριστίνα η οποία απεβίωσε σε ηλικία 29 χρόνων κηδεύεται την Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 11.00 π.μ. από τον Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος στη Λάρνακα. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.
Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για το
Ίδρυμα «Χριστίνα Αποστόλου» και για το
Ίδρυμα «Περπατώντας με την Έλενα».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE