Συνελήφθη καταζητούμενος για επεισόδιο στα κατεχόμενα που είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές

Συνελήφθη καταζητούμενος για επεισόδιο στα κατεχόμενα που είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές

Ο καταζητούμενος για επίθεση με μαχαίρι εναντίον «αστυνομικών» προ ημερών στην κατεχόμενη Αφάνεια, που είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές, συνελήφθη τελικά σε στρατιωτική περιοχή στα κατεχόμενα, όπου είχε πάει για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του.

 
Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο Γκιοκχάν Τακιμτζιλάρ συνελήφθη εντός στρατιωτικής περιοχής κοντά στην κατεχόμενη Τύμπου ύστερα από κοινή επιχείρηση του κατοχικού στρατού και της «αστυνομίας». Είχε μεταβεί στα κατεχόμενα για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του το οποίο νοσηλευόταν για θεραπεία σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου απεβίωσε.
 
Στην επιστροφή από τη συγκεκριμένη περιοχή, συνελήφθη στο μέρος όπου κρυβόταν. Στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε εκεί κοντά, βρέθηκαν 10 γρ. ινδικής κάνναβης, όπως αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.