Χειροπέδες σε 61χρονο για ύποπτο αντικείμενο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Χειροπέδες σε 61χρονο για ύποπτο αντικείμενο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης τοποθέτησης ύποπτου αντικειμένου, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, στις 8 Αυγούστου 2021, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας 61 ετών, η φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιευθεί στις 10 Αυγούστου 2021, από την Αστυνομία, για σκοπούς αναγνώρισης και εντοπισμού του.

Ο 61χρονος αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχληρίας, της διασάλευσης της ειρήνης, της πρόκλησης ανησυχίας και της παράνομης εισόδου. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE