Εκτεταμένες οι ζημιές από την πυρκαγιά στο εξωκλήσι στην Ανθούπολη – Επηρεάστηκε και δεύτερη εκκλησία

Εκτεταμένες οι ζημιές από την πυρκαγιά στο εξωκλήσι στην Ανθούπολη – Επηρεάστηκε και δεύτερη εκκλησία

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (31/08) στο εξωκλήσι που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας Χρυσοσώτηρος στη Ανθούπολη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.  

Από την πυρκαγιά το εξωκλήσι έπαθε εκτεταμένες ζημίες και από τους καπνούς και την θερμότητα επηρεάστηκε ελαφρός και η εκκλησιά του Χρυσοσώτηρος η οποία συνορεύει με το εμπλεκόμενο στην πυρκαγιά εξωκλήσι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE