Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα, νεαρός άντρας, που οδηγούσε μοτοσικλέτα τύπου Scooter, στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, έχοντας συνεπιβάτιδα νεαρή γυναίκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ οι οδηγός της μοτοσικλέτας και η συνεπιβάτιδα του, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρικές εξετάσεις.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE