Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα, νεαρός άντρας, που οδηγούσε μοτοσικλέτα τύπου Scooter, στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, έχοντας συνεπιβάτιδα νεαρή γυναίκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ οι οδηγός της μοτοσικλέτας και η συνεπιβάτιδα του, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρικές εξετάσεις.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE