Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα, νεαρός άντρας, που οδηγούσε μοτοσικλέτα τύπου Scooter, στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, έχοντας συνεπιβάτιδα νεαρή γυναίκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ οι οδηγός της μοτοσικλέτας και η συνεπιβάτιδα του, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρικές εξετάσεις.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE