Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Δυο πρόσωπα σοβαρά στο Νοσοκομείο - Μοτοσικλετιστής προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:20 το απόγευμα, νεαρός άντρας, που οδηγούσε μοτοσικλέτα τύπου Scooter, στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, έχοντας συνεπιβάτιδα νεαρή γυναίκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικείας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ οι οδηγός της μοτοσικλέτας και η συνεπιβάτιδα του, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για ιατρικές εξετάσεις.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από την Τροχαία Αμμοχώστου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE