Ξεπέρασαν τις επτά χιλιάδες οι νοσηλευόμενοι φορείς Covid στο Ην. Βασίλειο

Ξεπέρασαν τις επτά χιλιάδες οι νοσηλευόμενοι φορείς Covid στο Ην. Βασίλειο

Σε 7.015 ανέβηκαν οι νοσηλευόμενοι φορείς κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα νεότερα συγκεντρωτικά στοιχεία που αφορούν το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που οι νοσηλευόμενοι ξεπερνούν τις επτά χιλιάδες από τις 15 Μαρτίου.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 32.181 και οι θάνατοι την ίδια περίοδο ήταν 50.

Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση τα κρούσματα είναι αυξημένα κατά 0,7%, ενώ οι θάνατοι είναι μειωμένοι κατά 3,4%.

Το ποσοστό των πλήρως εμβολισμένων ενηλίκων κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου πλησιάζει το 79%, με σχεδόν 43,8 εκ. πολίτες να έχουν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE