Ξεπέρασαν τις επτά χιλιάδες οι νοσηλευόμενοι φορείς Covid στο Ην. Βασίλειο

Ξεπέρασαν τις επτά χιλιάδες οι νοσηλευόμενοι φορείς Covid στο Ην. Βασίλειο

Σε 7.015 ανέβηκαν οι νοσηλευόμενοι φορείς κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα νεότερα συγκεντρωτικά στοιχεία που αφορούν το τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που οι νοσηλευόμενοι ξεπερνούν τις επτά χιλιάδες από τις 15 Μαρτίου.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 32.181 και οι θάνατοι την ίδια περίοδο ήταν 50.

Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση τα κρούσματα είναι αυξημένα κατά 0,7%, ενώ οι θάνατοι είναι μειωμένοι κατά 3,4%.

Το ποσοστό των πλήρως εμβολισμένων ενηλίκων κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου πλησιάζει το 79%, με σχεδόν 43,8 εκ. πολίτες να έχουν και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE