Αρχίζει η κάθοδος Ισραηλινών τουριστών στην Πάφο - Πότε ανοίγουν οι πύλες, τι λένε οι ξενοδόχοι

Αρχίζει η κάθοδος Ισραηλινών τουριστών στην Πάφο - Πότε ανοίγουν οι πύλες, τι λένε οι ξενοδόχοι

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει την έναρξη πτήσεων από το Ισραήλ, από τις 6 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η πληροφόρηση που ο Σύνδεσμος έχει είναι ότι  από τις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις από το Ισραήλ και θα είναι τρεις καθημερινώς, εκ των οποίων δύο προς Πάφο και μία προς Λάρνακα. Σημείωσε όμως ότι η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.

"Με αυτή την εξέλιξη θα υπάρχει αύξηση της ταξιδιωτικής ροής προς την Κύπρο που θα βοηθήσει τις πολύ χαμηλές πληρότητες του Σεπτεμβρίου", είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης πως ήδη  έχει ξεκινήσει η κίνηση από την Βρετανία προς τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου, όμως δεν υπάρχει ακόμη τέτοια δυναμική, ούτως ώστε,  να υπάρχει σοβαρή αλλαγή στις πληρότητες του Σεπτεμβρίου . 

"Αναμένουμε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα είναι καλύτερο διότι υπάρχουν οι διακοπές των σχολείων, άρα οι οικογένειες των Βρετανών τουριστών  αναμένεται ότι θα ταξιδέψουν", σημείωσε.

Σε σχέση με τον Αύγουστο ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως ο μέσος όρος των πληροτήτων που κατέγραψαν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Πάφου τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού δεν ξεπέρασε το  60%.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE