ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Βροχή κινήτρων και μπόνους εμβολιασμένων - Τι δικαιούστε, πώς θα τα αποκτήσετε

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Βροχή κινήτρων και μπόνους εμβολιασμένων - Τι δικαιούστε, πώς θα τα αποκτήσετε

Σε μια άτυπη μάχη με το χρόνο εξελίσσεται η πορεία της πανδημίας με τους ιθύνοντες στην Κύπρο να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να θωρακιστεί η χώρα, αποκρούοντας ουσιαστικά την προδιαγραφόμενη έξαρση.

Τα δεδομένα σε ότι αφορά την άνιση μάχη με την Covid-19 είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, με τη γραμμή από την έναρξη του καλοκαιριού και ένθεν να είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση και διάθεση από πλευράς Κυβέρνησης για να ληφθούν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα -σαν αυτά που μας συνόδευαν τον πρώτο χρόνο της πανδημίας- αφού θα έχει καταστροφικό αντίκτυπο στον τομέα της οικονομίας.

Η αυστηροποίηση που αποφασίστηκε προ μηνός και αφορά την οριζόντια χρήση Safepass σε όλους τους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους σε συνάρτηση με την εντατικοποίηση και αυστηροποίηση των ελέγχων (αφού πέραν της Αστυνομίας και των υγειονομικών υπηρεσιών, ελέγχους διεξάγουν και οι ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι υποστατικών) φέρεται να αποφέρουν καρπούς βάζοντας φρένο στη διασπορά.

Με μοναδικό όπλο λοιπόν τον εμβολιασμό Κυβέρνηση, Υπουργείο Υγείας αλλά και διάφορες ομάδες πρωτοβουλίας συνεχίζουν να προσθέτουν μπόνους και κίνητρα με σκοπό να πειστεί η μερίδα του κόσμου που απέχει της εμβολιαστικής κάλυψης να προχωρήσει σε εμβολιασμό μικραίνοντας το κενό του τείχους ανοσίας.

Στον κατάλογο με τα κίνητρα που παρέχονται από εταιρείες/οργανισμούς για προώθηση του εμβολιασμού έχουν προστεθεί οι πιο κάτω εταιρείες, οι οποίες είναι μέλη του οργανισμού Tech Island:

1. Exness: 3 αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman

2. Asbis: 50 Apple iPads

3. Odyssey Cybersecurity: 2 τηλεοράσεις Samsung 65''

4. Servers.com: 100 κουπόνια των €50 για hosting

5. Heart Group: 100 εισιτήρια για το Φεστιβάλ Reflect

6. Yomora4Media: 100 κουπόνια των €30 για το εστιατόριο Mitbah

Ολοκληρώνεται σήμερα, 31/08/2021, η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για τα κίνητρα που παρέχουν οι ακόλουθες εταιρείες:

1. RoyalCaribbeanCruises - 20 διπλές καμπίνες, για 7-ήμερη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Μέχρι στιγμής δηλώσεις ενδιαφέροντος: 5.978

2. ΙΚΕΑ - 100 δωροκάρτες των €50 για αγορές προϊόντων από την IKEA και το IKEA e-shop. Μέχρι στιγμής δηλώσεις ενδιαφέροντος: 5.888

3. Όμιλος Εταιρειών CTC - 400 κουπόνια των €50, για αγορές από τα καταστήματα Superhome Center DIY, τις εκθέσεις CTC Automotive Ltd και τα καταστήματα της Ermes Department Stores Plc.

Μέχρι στιγμής δηλώσεις ενδιαφέροντος: 5.800 Οι ενδιαφερόμενοι/ες, θα λάβουν σχετική ενημέρωση από την/τον αντίστοιχη/ο εταιρεία ή οργανισμό. Υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκε ήδη η διαδικασία παραχώρησης των ακόλουθων κινήτρων:

1. Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - 2.025 εισιτήρια διαρκείας: 1.255 για Ομάδες Α’ Κατηγορίας, 270 για Ομάδες Β’ Κατηγορίας και 500 για την Εθνική Κύπρου. Δήλωσαν ενδιαφέρον 3.750 άτομα.

2. ZARA - 100 δωροκουπόνια €50 για τα καταστήματα ZARA. Δήλωσαν ενδιαφέρον 5.863 άτομα.

3. Tus Airways - 100 αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα. Δήλωσαν ενδιαφέρον 4.610 άτομα.

4. ΘΟΚ - 100 ετήσιες συνδρομές θεάτρου. Δήλωσαν ενδιαφέρον 1.098 άτομα.

5. Cyprus Airways - 150 αεροπορικά εισιτήρια. Δήλωσαν ενδιαφέρον 6.062 άτομα.  Ο επικαιροποιημένος κατάλογος κινήτρων επισυνάπτεται. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει για κάθε ένα από τα κίνητρα, μπορούν να λάβουν γνώση για τη διαδικασία εξασφάλισης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top