LIKE ONLINE

Ρίχνουν «μαύρο» οι χρήστες του Reddit - Διαμαρτύρονται για τα fake news της πανδημίας

Ρίχνουν «μαύρο» οι χρήστες του Reddit - Διαμαρτύρονται για τα fake news της πανδημίας

Μαύρο έριξαν εκατομμύρια συνδρομητές του Reddit διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για την αδυναμία της πλατφόρμας να περιορίσει τα fake news που διακινούνται για τον κορωνοιο και τα εμβόλια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού «Guardian» το διαδικτυακό φόρουμ έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα καθώς πολλά μέλη «σκοτείνιασαν» γεγονός που εμποδίζει τα μη μέλη να διαβάζουν ή να μην συμμετέχουν στη σελίδα.

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν από παραπληροφόρηση», έγραψε ένας από τους συνδρομητές του φόρουμ.

Τις προηγούμενες ημέρες το Reddit είχε απορρίψει το αίτημα των συνδρομητών του να αφαιρέσει τις ψευδείς ειδήσεις επικαλούμενο την ανάγκη να επιτρέπεται η διαφωνία και ο αντίλογος στην πλατφόρμα.

Ο CEO του Reddit Steve Huffman σε μήνυμα του υπερασπίστηκε τις πρακτικές της πλατφόρμας του λέγοντας πως «Η διαφωνία είναι κομμάτι του Reddit και τα θεμέλια της δημοκρατίας. Το Reddit αποτελεί ένα μέρος για ανοιχτό και αυθεντικό διάλογο και αντιπαράθεση. Αυτό περιλαμβάνει συζητήσεις που αμφισβητούν ή διαφωνούν με την κοινή γνώμη. Αυτό περιλαμβάνει συζητήσεις που κατακρίνουν αυτούς που διαφωνούν με την πλειοψηφία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top