Υπό κράτηση 33χρονος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 33χρονος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 33χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα χθες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 33χρονου ιδιοκτήτη του στη Λεμεσό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Η διαρροή του επίμαχου βίντεο στην πλατφόρμα Χ, από λογαριασμό με το όνομα «Emily Thompson», δεν αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής φθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE