Κυριάκος Κενεβέζος: Παγκόσμια απώλεια, λέει για τον θάνατο του Μ. Θεοδωράκη

Κυριάκος Κενεβέζος: Παγκόσμια απώλεια, λέει για τον θάνατο του Μ. Θεοδωράκη

Με μήνυμα του Κυριάκου Κενεβέζου, που αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, αποχαιρέτησε τον Μίκη Θεοδωράκη.

 
«Εθνικό Πένθος. Παγκόσμια Απώλεια. Έφυγε η μουσική της ελπίδας και της προσδοκίας για έναν καλύτερο κόσμο. Έφυγε ο Μίκης Θεοδωράκης», σημειώνει ο Κ. Κενεβέζος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.