Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Υπόθεση τραυματισμένου προσώπου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό 36χρονου στην Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ότι υπάρχει τραυματισμένο πρόσωπο σε ακινητοποιημένο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, όπου εντόπισαν τον 36χρονο άνδρα τραυματισμένο στη θέση του οδηγού. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός το`υ καθώς και ρήξη σπλήνας και χρειάστηκε η άμεση χειρουργική επέμβαση του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 36χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE