Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

 
Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE