ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω διαδικτύου - Κλοπή 119 χιλιάδων δολαρίων από επιχειρηματία στη Λεμεσό

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω διαδικτύου - Κλοπή 119 χιλιάδων δολαρίων από επιχειρηματία στη Λεμεσό

Θύμα ακόμα μιας διαδικτυακής απάτης φαίνεται να έπεσε επιχειρηματίας στη Λεμεσό, ο οποίος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απώλεσε χρηματικό ποσό 119 χιλιάδων δολαρίων Αμερικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι έλαβε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αίτημα από εταιρεία που συνεργάζεται στο εξωτερικό, για καταβολή του συγκεκριμένου ποσού.

Ο ίδιος προχώρησε στην κατάθεση 119,000 δολαρίων σε τράπεζα του εξωτερικού, ενώ όταν ενημερώθηκε από την εταιρεία πως δεν είχε γίνει καμία πληρωμή, διαπίστωσε ότι το σχετικό αίτημα προερχόταν από διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ομοίαζε με αυτήν των συνεργατών του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE