ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω διαδικτύου - Κλοπή 119 χιλιάδων δολαρίων από επιχειρηματία στη Λεμεσό

ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα απάτη μέσω διαδικτύου - Κλοπή 119 χιλιάδων δολαρίων από επιχειρηματία στη Λεμεσό

Θύμα ακόμα μιας διαδικτυακής απάτης φαίνεται να έπεσε επιχειρηματίας στη Λεμεσό, ο οποίος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απώλεσε χρηματικό ποσό 119 χιλιάδων δολαρίων Αμερικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι έλαβε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αίτημα από εταιρεία που συνεργάζεται στο εξωτερικό, για καταβολή του συγκεκριμένου ποσού.

Ο ίδιος προχώρησε στην κατάθεση 119,000 δολαρίων σε τράπεζα του εξωτερικού, ενώ όταν ενημερώθηκε από την εταιρεία πως δεν είχε γίνει καμία πληρωμή, διαπίστωσε ότι το σχετικό αίτημα προερχόταν από διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ομοίαζε με αυτήν των συνεργατών του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE