Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

 
Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE