Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

 
Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE