Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

 
Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE