Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Θρήνος για 26χρονο… Έσβησε πέντε μήνες μετά από τροχαία σύγκρουση

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

 
Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE