Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί η σορός του Μίκη Θεοδωράκη

Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών θα εκτεθεί η σορός του Μίκη Θεοδωράκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στη Μητρόπολη. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο ταφής του μεγάλου μουσικοσυνθέτη δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο σύμφωνα με επιστολή που είχε αποστείλει ο ίδιος στον Δημήτρη Κουτσούμπα επιθυμία του ήταν να ταφεί στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 7/09 και Τετάρτη 8/09 από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. και την Πέμπτη 9/09 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ, ενώ στις 15:00 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.