Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Νεαρός από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της Johnson.

Η είδηση σοκάρει αφού ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τις παρενέργειες που είχε λόγω του εμβολίου οι οποίες τον καθήλωσαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης, γράφει: «Μετά από 20 μέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης και εδώ και τέσσερις μέρες είχα ενοχλήσεις γιατί έγινε το πόδι μου πέτρα. Έφραξαν όλες οι φλέβες και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα από την καρδιά μου»

«Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν», προσθέτει

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE