Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Νεαρός από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της Johnson.

Η είδηση σοκάρει αφού ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τις παρενέργειες που είχε λόγω του εμβολίου οι οποίες τον καθήλωσαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης, γράφει: «Μετά από 20 μέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης και εδώ και τέσσερις μέρες είχα ενοχλήσεις γιατί έγινε το πόδι μου πέτρα. Έφραξαν όλες οι φλέβες και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα από την καρδιά μου»

«Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν», προσθέτει

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι IDF βομβάρδισαν βάση των Φρουρών της Επανάστασης

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι IDF βομβάρδισαν βάση των Φρουρών της Επανάστασης

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE