Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Ρόδος: Πέθανε μετά το εμβόλιο 31χρονος - «Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο… έγινε το πόδι μου πέτρα, έφραξαν όλες οι φλέβες»

Νεαρός από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της Johnson.

Η είδηση σοκάρει αφού ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τις παρενέργειες που είχε λόγω του εμβολίου οι οποίες τον καθήλωσαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης, γράφει: «Μετά από 20 μέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης και εδώ και τέσσερις μέρες είχα ενοχλήσεις γιατί έγινε το πόδι μου πέτρα. Έφραξαν όλες οι φλέβες και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα από την καρδιά μου»

«Σε λίγες μέρες πάω για ψόφο επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν», προσθέτει

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE