Παύλος Κοντίδης: Μας συστήνει πρώτη φορά την καλλονή σύντροφο του! (Φώτο)

Παύλος Κοντίδης: Μας συστήνει πρώτη φορά την καλλονή σύντροφο του! (Φώτο)

Ερωτευμένος ο Κύπριος Ολυμπιονίκης


Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Κύπριος Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, συστήνοντας μας για πρώτη φορά την καλλονή σύντροφο του.

Ο δημοφιλής αθλητής της ιστιοπλοΐας που προφυλάσσει την προσωπική του ζωή, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του, δείχνοντας μας πως είναι ξανά ερωτευμένος.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE