Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος)

Παραμυθένιος ο γάμος της τραγουδίστριας – Έλαμπε μέσα στο νυφικό της

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων» παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους, Μελίτα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο της νυφικό, μια δημιουργία της Όλγας Καραβαρβέρη, ενώ το πέπλο ολοκλήρωσε την υπέροχη της εικόνα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE