Χρύσω Λέφου: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της, Κύπρο (Φώτο)

Χρύσω Λέφου: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της, Κύπρο (Φώτο)

Η αγαπημένη σεφ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η γνωστή σεφ, Χρύσω Λέφου με τον σύζυγος της Κύπρο Κυπριανού.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των «Χρυσών Συνταγών» στο ΡΙΚ, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά της δίκτυα, όπου καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE