Δεκατρείς αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ

Δεκατρείς αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ

Δεκατρία μέλη της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Ιράκ σκοτώθηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσε χθες Σάββατο βράδυ το Ισλαμικό Κράτος εναντίον του φυλακίου τους στο Κιρκούκ, ανακοίνωσαν σήμερα ιατρικές πηγές και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.


Η επίθεση εναντίον του σημείου ελέγχου που βρίσκεται στο νότιο Κιρκούκ ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυκτα και διήρκησε πολλές ώρες, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ιρακινής αστυνομίας.

Στην περιοχή αυτή πυρήνες τζιχαντιστών εξαπολύουν συχνά επιθέσεις εναντίον του στρατού και της αστυνομίας. Αυτή ήταν μία από τις πιο αιματηρές επιθέσεις του ΙΚ στο Ιράκ από την αρχή του έτους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE