Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος τραυματίστηκε στο μάτι, το βράδυ του Σαββάτου 04 Σεπτεμβρίου, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 το βράδυ (04/09), 17χρονος βρισκόταν σε ανοικτό χώρο μαζί με άλλους ανήλικους, σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Στην προσπάθεια του ανάψει πυροτέχνημα, ο 17χρονος τραυματίστηκε στο δεξί μάτι, με την ανάφλεξη του πυροτεχνήματος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 17χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του δόθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο οφθαλμολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής (05/09), ενώ τον παρέπεμψαν σε οφθαλμίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE