Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος τραυματίστηκε στο μάτι, το βράδυ του Σαββάτου 04 Σεπτεμβρίου, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 το βράδυ (04/09), 17χρονος βρισκόταν σε ανοικτό χώρο μαζί με άλλους ανήλικους, σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Στην προσπάθεια του ανάψει πυροτέχνημα, ο 17χρονος τραυματίστηκε στο δεξί μάτι, με την ανάφλεξη του πυροτεχνήματος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 17χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του δόθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο οφθαλμολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής (05/09), ενώ τον παρέπεμψαν σε οφθαλμίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE