Παναγιώτης Βασιλάκος: Στις Σεϋχέλλες με τη νέα του σύντροφο! (Φώτος)

Παναγιώτης Βασιλάκος: Στις Σεϋχέλλες με τη νέα του σύντροφο! (Φώτος)

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι και πάλι ερωτευμένος

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μετά τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώτος Έλληνας Bachelor. πέρασε μέρος των διακοπών του σε εξωτικό προορισμό με συντροφιά μια εντυπωσιακή Σουηδή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.