ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Θλίψη για τον 55χρονο που νικήθηκε 1 μήνα μετά τη μόλυνση - Αφήνει πίσω σύζυγο και 4 παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Θλίψη για τον 55χρονο που νικήθηκε 1 μήνα μετά τη μόλυνση - Αφήνει πίσω σύζυγο και 4 παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς άλλος ένας συμπολίτης μας έχασε το τελευταίο εικοσιτετράωρο τη μάχη με τον κορωνοιό.

Σύμφωνα με τη χθεσινή (Δευτέρα 6/9) ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε πως ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Παρατηρώντας τις αναρτήσεις των οικείων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και ιδιαίτερα στο φέισμπουκ) επιβεβαιώσαμε πως πρόκειται για τον Αντώνη Φουσκουλή.

Ο 55χρονος -όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση- έδωσε τη δική του μάχη με τον Covid-19 για ένα περίπου μήνα, προτού υποκύψει σκορπίζοντας θλίψη στο συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

Καταγόταν από το χωριό Αγκαστίνα και τέως κάτοικος Λεμεσού, ο άτυχος Αντώνης Φουσκουλής καταλείπει σύζυγο αλλά και 4 παιδιά, ενώ όπως προστίθεται η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου) στις 1:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE