Ελένη Μενεγάκη: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής της! Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής της! Τι συνέβη;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάλη στο Mega θα γινόταν κανονικά αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μια τελευταία εξέλιξη, αναβάλλει την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, λόγω της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη σύμφωνα με το «Πρωινό», η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της αποφάσισαν να μην βγουν αύριο στον αέρα στις 13.50 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE