Σχεδόν 8.000 οι νοσηλευόμενοι φορείς κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σχεδόν 8.000 οι νοσηλευόμενοι φορείς κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Συνεχίζεται η ανησυχητική αύξηση του αριθμού των νοσηλευομένων φορέων κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία από τον οργανισμό Δημόσιας Υγείας Αγγλίας, στα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται 7.976 ασθενείς Covid. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός από τις 11 Μαρτίου, δηλαδή σχεδόν υψηλό εξαμήνου.

Εξ αυτών οι 1.062 είναι σε κλίνες με αναπνευστήρα, οι περισσότεροι από τις 13 Μαρτίου.

Για ακόμα ένα 24ωρο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν πάνω από 30 χιλιάδες, συγκεκριμένα 37.489. Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση τα κρούσματα είναι αυξημένα κατά 14%.

Οι θάνατοι που επιβεβαιώθηκαν στο 24ωρο ήταν 209, οι περισσότεροι σε μία ημέρα από τις 9 Μαρτίου.

Στο επταήμερο οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 39% σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη περίοδο. Συνολικά τη ζωή τους από κορωνοϊό (εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση) έχουν χάσει 133.483 κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο πεδίο των εμβολιασμών το ποσοστό των ενηλίκων που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις ξεπέρασε το 80% (80,1%), φτάνοντας στα  43.535.098 άτομα.

Η πρώτη δόση έχει χορηγηθεί σε 48,2 εκ. πολίτες άνω των 16 ετών, δηλαδή σε ποσοστό 88,8% αυτών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE