Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

«Ποσοστό μεγαλύτερο του 92% των ασθενών που εισάγονται στα νοσοκομεία αναφοράς για Covid-19 είναι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιασθεί. Εκείνοι δε που έχουν εμβολιασθεί και εισάγονται στα νοσοκομεία, κατά κανόνα περνούν ελαφρά τη νόσο και δεν μπαίνουν στην εντατική», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός.
Ο Μουράσκα επισήμανε επίσης ότι αν νωρίτερα λέγαμε ότι η νόσος της Covid-19 είναι επικίνδυνη για άτομα άνω των 60 ετών, σήμερα στην ομάδα κινδύνου μπαίνει η νεολαία και οι εγκυμονούσες. «Για αυτό τον λόγο ο πιο άμεσος και πιο γρήγορος τρόπος για να πάψει η μετάδοση της μολυσματικής νόσου, για να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων αλλά και αυτών που παρουσιάζουν βαριές επιπλοκές, για να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων, είναι φυσικά, μόνο ο εμβολιασμός», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Υγείας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




