ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα προϊόντα κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνα προϊόντα κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πληροφορεί τους εργοδότες, τα αυτοεργοδοτούμενα πρόσωπα και το καταναλωτικό κοινό ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), τα προϊόντα που φαίνονται εδώ είναι επικίνδυνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX:

https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα πιο πάνω προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405663 ή 22405603 ή 22405604.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE