Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Υπό εξαήμερη κράτηση ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει το Σάββατο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου που είχε δραπετεύσει το βράδυ του Σαββάτου από τον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.

Η διαδικασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα λόγο του ότι ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε από την Δημοκρατία νομική αρωγή.

Ο 43χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα χθες στην Λεμεσό. Είχε αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από τον χώρο στάθμευσης του ΓΝ Πάφου.

Για την υπόθεση έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δυο αστυνομικοί που είχαν την ευθύνη για την μεταφορά του και βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα σε βάρος τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE