Ο Αβέρωφ συνάντησε τον Ακιντζί στα Κατεχόμενα - Αντάλλαξαν απόψεις που αφορούν το μέλλον του τόπου

Ο Αβέρωφ συνάντησε τον Ακιντζί στα Κατεχόμενα - Αντάλλαξαν απόψεις που αφορούν το μέλλον του τόπου

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετέβη σήμερα στα Κατεχόμενα όπου συναντήθηκε με τον πρώην τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, ανέλυσαν τη σημερινή κατάσταση και αντάλλαξαν απόψεις που αφορούν το μέλλον του τόπου.

«Επανέλαβα τη θέση μου ότι ο μόνος δρόμος για την επίλυση του κυπριακού είναι τα ψηφίσματα του OHE και το συμφωνημένο πλαίσιο της ΔΔΟ», έγραψε o Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE