«Ο γάρος της ημέρας»: Η απίστευτη αναισθησία οδηγού που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Η απίστευτη αναισθησία οδηγού που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντίδραση και πολλά σχόλια προκάλεσε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας».

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, πολίτης στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε σημείο για συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Η αντίληψη που έχουμε για τον δημόσιο χώρο ως πολίτες διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με συνάνθρωπούς μας με ειδικές ανάγκες.

Το ζήτημα της εύρεσης χώρων στάθμευσης είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δώσουν λύσεις τα αρμόδια όργανα, αφού "πλασιέ" και γενικά άτομα που λόγω δουλειάς μεταφέρουν εργαλεία, πολλές φορές αναγκάζονται να περπατούν χιλιόμετρο για να τα μεταφέρουν.

Αυτό όμως, δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση να σταθμεύεις, σε σημεία για συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE