Εντοπίστηκαν 161 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 161 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Συνολικά 161 περιστατικά κορωνοϊού, τα 127 τοπικά, εντοπίστηκαν σήμερα στα κατεχόμενα μετά από 12.672 τεστ.



Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι 4 άτομα που ήρθαν αεροπορικώς εντοπίστηκαν θετικά και 30 άτομα ήταν επαφές θετικών περιστατικών.

Από τα τοπικά περιστατικά, τα 46 ήταν στην Λευκωσία, τα 38 Κερύνεια, 30 στην Αμμόχωστο, 8 στο Τρίκωμο και 5 στην περιοχή Μόρφου.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 2.549.379 τεστ και τα περιστατικά είναι συνολικά 17.699. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση βρίσκονται 1.768, τα 69 σε νοσοκομείο εκ των οποίων 13 στην εντατική. Τα θύματα της CovΙd-19 είναι 69.

Στο μεταξύ, οι τ/κ ιστοσελίδες μεταδίδουν ότι ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν βρίσκεται υπό απομόνωση ως στενή επαφή, καθώς η σύζυγός του έχει εντοπισθεί θετική στον κορωνοϊό.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE