Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει μόνο με το μαύρο της εσώρουχο στο μπάνιο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει μόνο με το μαύρο της εσώρουχο στο μπάνιο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμα αποκαλυπτικό post έκανε στα social media η Μπρίτνεϊ Σπίαρς… Μετά την topless εμφάνιση της, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο το εσώρουχό της μπροστά από το καθρέφτη του μπάνιου της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχωρά σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση και την μοιράζεται με τους followers της στα social media. Προ ημερών, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια είχε ανεβάσει κάποιες topless φωτογραφίες της στο Instagram και είχε μιλήσει για τον αν έχει κάνει αυξητική και αν είναι έγκυος.

Αυτή τη φορά λοιπόν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της. Όπως έγραψε στη λεζάντες των αναρτήσεων της, ήθελε να δείξει τα οπίσθια της χωρίς κανένα φίλτρο για να δουν οι θαυμαστές της αν έχει υποβληθεί σε κάποια επέμβαση.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE