Χαριλάου: 6 μοναχές και 3 ιερείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό – «Είναι όλοι ανεμβολίαστοι»

Χαριλάου: 6 μοναχές και 3 ιερείς νοσηλεύονται με κορωνοϊό – «Είναι όλοι ανεμβολίαστοι»

Σύμφωνα με τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωηση του Υπουργείου Υγείας, νοσηλεύονται συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ  117 ασθενείς με COVID-19, εκ των οποίων οι 41 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Μιλώντας στο ThemaOnline o ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε πως από του 117 ασθενείς, στο Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται έξι μοναχές, ενώ στο Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύονται τρεις ιερείς.

Η κατάσταση τόσο των μοναχών όσο και των ιερέων φαίνεται να είναι σοβαρή. Πρόκειται για ασθενείς που δεν έχουν λάβει οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του covid, όπως είπε ο κύριος Χαριλάου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE