ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται για έξι μέρες 44χρονος στη Λεμεσό -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται για έξι μέρες 44χρονος στη Λεμεσό -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του STEFAN ALEXANDRU, 44 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, στην επαρχία Λεμεσού, από το απόγευμα της 5ης Σεπτεμβρίου 2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό      25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.